Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 5 Katlı Binada Dehşet Veren Olay!

5 Katlı Binada Dehşet Veren Olay!

haber haber -
20 0

Ev Yangını ve Psikolojik Sorunlar

Saat 01.30 sıralarında İskenderpaşa Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir binada korkunç bir olay meydana geldi. İddialara göre, 4. katta yaşayan henüz ismi belirlenemeyen bir kişi, üst kattaki komşusuyla yaşadığı tartışmanın ardından komşusunun kapısına matkap ve balyozla saldırdı.

Evin İçinde Mahsur Kalan Aile

Başarılı olamayan saldırgan, daha sonra komşusunun evin kapısını ateşe verdi. Evde bulunan 4 kişilik aile, dumandan etkilendi ve kapıdaki saldırgan yüzünden içeride mahsur kaldı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Özel Harekat Ekipleri Devreye Girdi

Saldırganın ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine özel harekat polisleri operasyon düzenledi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen saldırgan, özel harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek sağlık ekiplerine teslim edildi.

Olayın Şahidi Ailenin Cep Telefonu

Oturdukları evin kapısının ateşe verilmesi sonucunda mahsur kalan aile, yaşadıkları korkunç anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde, evin içine dolan dumanları gören aile fertleri, panik içinde yardım çağrısında bulundu.

Tedavi Altına Alındı

Olayın ardından hastaneye kaldırılan saldırganın tedavi altına alındığı belirtilirken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İlgili Yazılar