Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. GENÇ OYUNCU CANSEL KUDRET, YILDIZI PARLADI: SAHNE VE EKRANDA ADINI DUYURUYOR!

GENÇ OYUNCU CANSEL KUDRET, YILDIZI PARLADI: SAHNE VE EKRANDA ADINI DUYURUYOR!

admin admin -
33 0

 

İzmir doğumlu ve Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Cansel Kudret, oyunculuk kariyerindeki başarılı adımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Hem sahnede hem de kamera önünde kendini kanıtlamış olan genç yetenek, çeşitli projelerde gösterdiği performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Üniversite yıllarında tiyatroya adım atan ve ardından dansla ilgilenmeye başlayan Kudret, çeşitli müzikallerde ve tiyatro oyunlarında yer alarak sahne deneyimini geliştirdi. Aldığı eğitimlerle kendini sürekli olarak yenileyen ve geliştiren genç oyuncu, tiyatro, kamera önü oyunculuğu, modellik, dramatik yazarlık ve yaşam koçluğu alanlarında ustalaşmış durumda.

 

2019 yılında En Uzun Gece Fırtına Murat sinema filmindeki performansıyla ilk kez kamera önünde deneyim yaşayan Kudret, sonrasında çeşitli tanıtım filmlerinde ve reklamlarda rol aldı. Gelecek projeleri arasında yer alan “Gece Gündüz” adlı dram filmi 17 Mayıs’ta ve “Ziyaretçi 2” adlı korku filmi ise 9 Ağustos’ta vizyona girecek.

Tiyatro alanında da aktif olan ve son olarak “Neden Oyunu” adlı dram oyununda Alkım karakteriyle sahne alan Kudret, çocukluktan beri sahnede olmanın verdiği özgürlüğü ve heyecanı her fırsatta yeniden yaşamaktan mutluluk duyuyor.

Dans etmeyi, psikoloji ve spiritüel konuları araştırmayı ve yazmayı seven Kudret’in hayali, uç noktalardaki karakterleri oynamak ve kendi senaryolarını hayata geçirmek. Sahne ve kamera karşısında özgür hissettiği her an, bu tutkunun bir yansıması olarak görülüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir