Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Tekirdağ Kız Öğrenci Yurtları

Tekirdağ Kız Öğrenci Yurtları

haber haber -
10 0

Tekirdağ Kız Öğrenci Yurtları

Eğer Tekirdağ’da Üniversite kazandıysanız şanslısınız çünkü Noa Life Tekirdağ kız öğrenci yurdu sizlerin tam aradığı yer. Tekirdağ  kız öğrenci yurtları arasında öğrencilere sağlamış olduğu imkanlar sayesinde Tekirdağ kız öğrenci yurtları arasında en gözde öğrenci yurdu konumunda. Otel  konforu ve hizmetini siz öğrencilerle odalarımız ve ortak alanlarımızla sağlıyoruz. Sunduğumuz hobi mutfağı, sinema salonu gibi olanaklar sizlerin keyifli vakitler geçirmenize yardımcı olacak. Ayrıca yurdumuzda sunduğumuz bu sosyal imkanlarla yeni arkadaşlıklara yelken açacağınız çok güzel bir üniversite hayatı sizi bekliyor . Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sine olan yakınlığı sayesinde tercih edebileceğiniz öğrenci yurdumuz, Tekirdağ kız öğrenci yurtları arasında merkezi bir konumda bulmasıyla sizi oldukça memnun edecek. Noa Life kız öğrenci yurdu, yürüme mesafesindeki otobüs duraklarıyla şehri keşfetmenize olanak sağlarken özel servislerimizle kampüsüne de ulaşımın çok kolay olacak. Otel konseptindeki odalarımız, çeşitli sosyal alanlarımızla keyifli öğrencilik hayatını sizlere vaad eden kız öğrenci yurdumuz,  Tekirdağ Ünivesitesi öğrenci yurtları arasında tam da sizin aradığınız yer.

NOA LIFE Tanışalım Mı ?

Hayatında yeni bir döneme merhaba derken biz de sana merhaba demek istiyoruz. 

Tatlı bir telaşa atıldığın ama bir o kadar da kıymetli olan bu dönemde yeni hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırmak için yola çıktık.

Belki ilk defa aile evinde kalmayacaksın, belki ilk defa farklı bir şehirde yaşayacaksın, belki de ilk defa kendini yalnız hissedeceksin.

Aynı hisleri tecrübe etmiş bir ekip olarak amacımız, sana sadece “kalacak bir yer” vaat etmenin ötesinde…

Aile evinin sıcaklığını burada da  bulmana, kurduğumuz sosyal yaşam alanlarıyla yeni arkadaşlar edinmene, gözlerin uzaklara dalıp gittiğinde seninle bir kahve içmeye hazırız.

Gerek akademik alandaki başarıların için, gerekse sosyal hayattaki mutluluğun için olması gereken her detayı düşünüp hayata geçirdik.

Üniversite yıllarının senin için bolca güzel anılar biriktimesini, o anıların içinde bizlerin de yer almasını temenni ediyoruz.

Birlikte mutlu günler geçirmek dileğiyle…

İletişim Bilgilerimiz!

E-Posta Adresimiz!
[email protected]

Bize Ulaşmak Çok Kolay!
0282 320 01 59
0532 579 59 59

İlgili Yazılar