Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Bizde – Haberbizde.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Etiketleme Makinesi Nedir?

Etiketleme Makinesi Nedir?

haber haber -
15 0

Etiketleme Makinesi Nedir?

Kendinden yapışkanlı etiketlerin, ürün üzerinde en doğru şekilde pozisyonlandırılmasında kullanılan makinelere verilen genel isimdir. Paletlere, kartonlara, ürünlere, palet yüklerine, kartonlara daha önceden basılmış olan etiketleri uygulamak için etiket makineleri tercih edilmektedir. Etiketlerin belli içerikleri vardır. Bunun yanında 1D ve 2D koddan çok renkli ürün etiketine kadar uzanan bir yapısı ile dikkat çeker.

Ürünlerin belli başlı teknik özellikleri bulunmaktadır. Etiket uygulama yöntemleri, baskı teknolojisi, baskı çözünürlüğü, şerit genişliği gibi teknik özellikler üzerinden değerlendirme yapmak söz konusudur. Uygun ürün seçenekleri sayesinde sektörünüze özel ihtiyacınız kısa süre içinde karşılanır.

Kaç çeşit etiketleme makinesi vardır?

Kaç çeşit etiket makinesi olduğu da merak edilen bir başka konudur. Etiket makinesi, belli bir ihtiyacı karşılama noktasında, etiketlerin uygulanması için farklı tasarımları bulunmaktadır. Örnek olarak yarı otomatik etiket uygulayıcı manuel olarak tedarik edecek şekilde tek tek ürünlere uygulanır. Tam otomatik etiketleme makinesi ise üretim hattı üzerinden entegrasyon şekilde uygulama yapar.

Etiket makinesinin çok farklı sektörde kullanım alanı olduğunun da altını çizmek gerekiyor. Bunlar arasında tütün, meyve ve sebzeler, meşrubat, kozmetik, kişisel bakım, süt ürünleri gibi farklı sektörler yer almaktadır. Oldukça kapsamlı bir çalışma gerektiğini de söylemek gerekir. Fako Makine şirketi bu noktada sizlere kolaylık sağlayacak ürünler ile hizmet eder. Genel anlamda bilgi almak adına resmi siteye erişim yaparak süreci öğrenmeniz söz konusudur. Detaylı bilgi almak için: fakomakine.com bağlantısını takip edin.

İlgili Yazılar